Gastronaut Plavi tanjur
restoranireceptipićaGastronaut klubzanimljivosti



 
Glasovanje za omiljeni restoran
recepti

Upitnik za goste restorana

Reklamirajte se na www.gastronaut.hr

Kotanyi

 

izrezi

GASTRONAUT preporucuje

Riblji paprikaš (glavno jelo),
Specijalitet slavonske kuhinje


Sastojci:
3 kg šarana
0,7 kg soma
0,3 kg štuke
1 kg luka
0,1 l bijela vina
6 l vode
1 dl pasirane rajčice
2 velike žlice tradicionalnog dodatka "Gudlin family"
soli po želji


Opis:
Šarana, soma, štuku, luk, bijelo vino i vodu staviti u kotlić i čekati da prokuhaju. Kad počne kuhati staviti tri velike žlice slatke mljevene paprike, jednu veliku žlicu ljute mljevene paprike, 1 dl rajčice i 2 velike žlice tradicionalnog dodatka "Gudlin family" koji daje poseban šmek našem fiš-paprikašu, soli po želji.
Sve to kuhati još 30 minuta i služiti uz domaće rezance.


Na specifičan način jelo priprema:
  - Restoran SLAVONSKA KUĆA, Osijek

Isprintajte receptPošaljite recept prijatelju