Gastronaut Plavi tanjur
restoranireceptipićaGastronaut klubzanimljivosti



 
Glasovanje za omiljeni restoran
recepti

Upitnik za goste restorana

Reklamirajte se na www.gastronaut.hr

Blato 1902 d.d.

 

izrezi

GASTRONAUT preporucuje

Pečene banane (prilog),
Specijalitet tropske kuhinje


Sastojci:
6 banana
2 dl soka od naranče
60 g kokosovog brašna
2 žlica škrobnog brašna
2 žlice šećera
maslac
naribana narančina korica


Opis:
Oguljene banane raspolovimo po širini. Poredamo ih u zamašćeni pleh pa prelijemo škrobnim brašnom otopljenim u soku od naranče. Izmiješamo kokosovo brašno, šećer i narančinu koricu i pospemo preko banana. Dodamo maslac narezan na malene kockice. Pečemo u pećnici oko pola sata na temperaturi 190 °C da umak postane gust.

Isprintajte receptPošaljite recept prijatelju

   
 

Desktop | Mobilna verzija



Autorska prava © Multilink & Abisal 2000-2014 Sva prava pridržana.
Sadržaj ovih stranica se ne smije reproducirati ili prenositi mehaničkim,
elektronskim ili bilo kojim drugim sredstvima bez pismene dozvole vlasnika.