Gastronaut Plavi tanjur
restoranireceptipićaGastronaut klubzanimljivosti



 
Glasovanje za omiljeni restoran
recepti

Upitnik za goste restorana

Reklamirajte se na www.gastronaut.hr

Kotanyi

 

izrezi

GASTRONAUT preporucuje

Pečene banane (prilog),
Specijalitet tropske kuhinje


Sastojci:
6 banana
2 dl soka od naranče
60 g kokosovog brašna
2 žlica škrobnog brašna
2 žlice šećera
maslac
naribana narančina korica


Opis:
Oguljene banane raspolovimo po širini. Poredamo ih u zamašćeni pleh pa prelijemo škrobnim brašnom otopljenim u soku od naranče. Izmiješamo kokosovo brašno, šećer i narančinu koricu i pospemo preko banana. Dodamo maslac narezan na malene kockice. Pečemo u pećnici oko pola sata na temperaturi 190 °C da umak postane gust.

Isprintajte receptPošaljite recept prijatelju