Gastronaut Plavi tanjur
restoranireceptipićaGastronaut klubzanimljivosti



 
Glasovanje za omiljeni restoran
recepti

Upitnik za goste restorana

Reklamirajte se na www.gastronaut.hr

Blato 1902 d.d.

 

izrezi

GASTRONAUT preporucuje

Gulaš s gljivama (glavno jelo),
Specijalitet lovačke kuhinje


Sastojci:
za 4 osobe
25 dag crvenog luka
0,5 dl ulja
40 dag krumpira rezanog na kocke
20 dag dimljene domaće kobasice
40 dag raznih gljiva (vrganj, lisičica, puza)
1 žlica slatke crvene paprike
1 žlica ljute paprike (ili 1-2 feferona)
malo ukuhane rajčice
1,5 žlica brašna
1 dl bijela vina
2 dl kiselog vrhnja
sol


Opis:
Luk sitno narezati, pirjati na ulju, dok ne uvene. Dodati krumpir rezan na kocke, sitno narezanu kobasicu i gljive. Dodati vodu. Pirjati dok krumpir ne omekša, uz povremeno dodavanje vode. Zatim dodati slatku i ljutu papriku (ili feferone sitno narezane) i rajčice. Sve pobrašniti, dodati vino i vodu da postane fina gusta smjesa. Na kraju posoliti i dodati vrhnje.


Na specifičan način jelo priprema:
  - Restoran COCKTAIL, Sisak

Isprintajte receptPošaljite recept prijatelju

   
 

Desktop | Mobilna verzija



Autorska prava © Multilink & Abisal 2000-2014 Sva prava pridržana.
Sadržaj ovih stranica se ne smije reproducirati ili prenositi mehaničkim,
elektronskim ili bilo kojim drugim sredstvima bez pismene dozvole vlasnika.