Najveća hrvatska baza restorana i recepata

Putujuće MEDITERRANEAN CULINARY ARTS radionice Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija u siječnju će stići u Zagreb, Sveti Martin na Muri, Osijek, Ilok i Vukovar. Riječ je trosatnom programu o naprednim kulinarskim tehnikama, metodama i konceptima uz demonstracije koja se provodi uz potporu Ministarstva turizma RH kao dio projekta Kompetencije za izvrsnost u ugostiteljstvu, a vodi ih chef Željko Neven Bremec. Namijenjene su ugostiteljima, kuharima te zaposlenima u F&B sektoru koji žele ojačati kompetencije i proširiti znanja i upotpuniti ponudu, nadograditi iskustva suvremenim mediteranskim recepturama i tehnikama oslonjenima na tradiciju.

Teme su atraktivna jela od ribe (savršeni carpaccio, riblji tartar, glavna riblja jela s prilozima i platingom), kao i priprema vrhunskih a la carte predjela s modernima dekoracijama, a sve uz poštivanje zero waste koncepta; optimalnog iskorištavanja namirnica i smanjenja troškova.

Broj mjesta je ograničen, a sudjelovanje besplatno.

19.1.2022., 13:00 Kotanyi Gourmet Club, Savska cesta 116, Zagreb

20.1.2022., 11:30 Hotel Golfer, Terme Sveti Martin, Izvorska 3, Sveti Martin na Muri

24.1.2022., 10:00 Ugostiteljsko-turistička škola Osijek, Matije Gupca 61, Osijek

25.1.2022., 10:00 Restoran TN Stari podrum, Šetalište O. M. Barbarića 4, Ilok

26.1.2022., 10:00 Restoran Maestro, Vukovar

Informacije i prijave: +385 99 3198 961 ili info@skmer.hr ili preko obrasaca na linku.