Restoran ROKO, Opatija

  • Voditelj: Igor
  • Ljetno radno vrijeme: 11-02
  • Zimsko radno vrijeme: 11-24

Na glavnoj opatijskoj ulici, na mjestu gdje se od 1921. godine nalazio jedan od prvih restorana u Opatiji, a kasnije u tim prostorima poslovale turističke agencije Atlas i Kompas, danas se širi dobar glas o paleti okusa kvarnerskog kraja. Poznati ugostitelj Stjepan Dunatov je nakon blistave kuharske karijere prvo pokrenuo pizzeriju-špageteriju Roko te prije tri godine na nju nadovezao restoran Roko i objekt Veloce by Roko.
Što zbog pozicije, što zbog saznanja kakvi ih sve okusi tamo očekuju, restoran je nadrastao klasičnu turističku ponudu i zadobio povjerenje gostiju.
Gastronomska ponuda je bazirana na mesnim i ribljim specijalitetima, domaćoj tjestenini, sezonskim namirnicama i vrhunskim slasticama. Gosti mogu uživati i u pogledu na pripremu jela s gradela.

U vodećih 100 restorana ušao je 3 put i to 2016, 2017 i 2018 godine.