Restoran DUNAVSKA GOLUBICA, Vukovar

  • Vlasnik: Afirmacija Vukovar d.o.o.
  • Voditelj: Saša Zekanović
  • Radno vrijeme: 07-23
U Vukovaru, malom gradiću na ušću rijeke Vuke u Dunav, mjestu gdje se grle Slavonija i Srijem nalazi se restoran Dunavska golubica, u centru grada, ali pažljivo odvojen od gradske buke i vreve. Već i pozicija na obali Dunava potiče intimnu i ugodnu atmosferu.
“Pozivamo Vas na jedinstveno gurmansko putovanje u tradicionalnom slavonskom ambijentu gdje Vam nudimo autohtone slavonske riblje i mesne specijalitete pripremljene u otvorenoj kuhinji restorana, ponudu najboljih vina i najslađe delicije. Naše stručno i ljubazno osoblje će se potruditi da Vaš boravak u Vukovaru i u našem restoranu bude što ugodniji.“, kažu domaćini. Uz à la carte ponudu, u Dunavskoj se golubici često organiziraju razne proslave gostima važnih događaja te poslovni domjenci. Ponude se prilagođavaju željama grupa, postoji mogućnost organiziranja tematskih večeri te kreiranja menija prema željama i potrebama gostiju. Uz restoran je i Beach bar Danube Gardens, jedno od najljepših mjesta za izlaske u gradu.
Uz ova dva objekta se nalazi i veliki parkirališni prostor za osobne automobile i autobuse. “Posjetite nas, zabavite se i uživajte u vrhunskoj gastronomskoj ponudi, a nama dozvolite da se pobrinemo učiniti Vaš boravak nezaboravnim i uvjeriti Vas u našu profesionalnost i kvalitetu“, poručuju domaćini.

U vodećih 100 restorana ušao je 3 put i to 2011, 2012 i 2014 godine.