Restoran VILLA LETAN, Peroj

  • Vlasnik: Tomislav Volarević
  • Voditelj: Tomislav Volarević
  • Glavni kuhar: Renato Plužarić
  • Radno vrijeme: 07-22
  • Neradni period: 24.12. - 10.01.
Sa sunčanih balkona hotela „Ville Letan“ u Peroju, otvara se pogled na Fažanski kanal i biserje Brijunskog arhipelaga. Hotel je okružen brojnim maslinicima, a maslinovo ulje iz tog podneblja je među najcjenjenijima u Europi.
Jamstvo udobnosti i prednosti novoizgrađenog i bogato opremljenog hotela koji nudi smještaj u 54 dvokrevetne i jednokrevetne sobe, pet apartmana i jednom royal suite-u su uz četiri zvjezdice i restoran hotela Villa Letan. Gosti ga opisuju kao bogatstvo okusa i mirisa tradicionalne Istre.
Kuhinja restorana opremljena je najsuvremenijom tehnologijom, a visokoobrazovano osoblje pruža priliku kušanja kreativnosti koja je iznikla iz domaće tradicionalne kuhinje.
Pojam “domaće” - riječ koja danas postaje čarobna, istinski opisuje meso istarskog goveda, budi nostalgiju i pobuđuje osjetila. Upravo je to meso istarskog goveda-boškarina, vrijednost dobivena prirodnim odabirom, trudom seljaka kroz stoljeća, sada valorizirana na jedinstven gastronomski način, u slučaju Ville Letan i kao zaštitni znak restorana.
Interijer restorana spoj je tradicionalnog i modernog stila u kojem svaki gost pronađe svoj kutak gdje se osjeća najudobnije. Visokokvalitetna istarska vina omogućuju igru osjetila kroz spajanje vina i jela, koju se dugo pamti.
Maslinovo ulje iz proizvodnje “Villa Letan” ovjenčano je mnogim nagradama diljem Hrvatske. Gosti ga mogu degustirati i u novootvorenoj kušaonici.
„Svjesni smo da slika ne može vjerno dočarati ono što vaše nepce može prepoznati. Stoga vas pozivamo da nas posjetite i obratite nam se sa povjerenjem. Naš je krajnji cilj vaš užitak u našem restoranu, a svojim iskustvom i predanošću to vam želimo i osigurati.“, poručuju domaćini.

U vodećih 100 restorana ušao je 1 put i to 2012 godine.