Restoran GUŠTI SU GUŠTI, Zagreb

  • Neradni dan: Ponedjeljak
Restoran domaće kontinentalne kuhinje Gušti su Gušti u Gračanima nalazi se u zelenoj oazi udaljenoj tek nekoliko minuta vožnje od gradske vreve. Poznat mnogim gastronomima kao mjesto uživanja u finoj hrani i dobroj kapljici, ovaj je restoran nedavno zasjao preuređen u novo ruho. Možete se prošetati prostranim parkom od 6500 m2, odigrati partiju nogometa na novoj umjetnoj travi, a za to vrijeme ni vaši najmlađi se neće dosađivati – njima je na raspolaganju igralište s ljuljačkama, toboganom i sličnim poligonima za igru. U sklopu restorana Gušti su Gušti, nalaze se tri sale te natkrivena vanjska terasa ukupnog kapaciteta za 300 osoba, u kojima se osim klasičnih ručkova organiziraju sve vrste svečanosti – svadbe, krstitke, rođendani, banketi, promocije, poslovni ručkovi i večere te ostale prigodne svečanosti.
Gastronomsko bogatstvo domaće kontinentalne kuhinje te širok izbor jela i slastica učinili su ga ciljanim odredištem mnogih gurmana.
Uz ukusnu hranu goste razveseljavaju poznate klape i tamburaši s domaćim, zabavnim repertoarom. Tamburaši vas očekuju utorkom, srijedom, četvrtkom, petkom i subotom.
Najvažnije od svega, novo je vodstvo restorana odlučilo uvesti i nove cijene – prilagođene današnjem vremenu i standardu.

U vodećih 100 restorana ušao je 1 put i to 2012 godine.