Gastronaut Plavi tanjur
restoranireceptipićaGastronaut klubzanimljivosti



 
Glasovanje za omiljeni restoran
recepti

Upitnik za goste restorana

Reklamirajte se na www.gastronaut.hr

Blato 1902 d.d.

 

izrezi

GASTRONAUT preporucuje

Buzara s morskog dna za dvije osobe na labinjonski (glavno jelo),
Specijalitet istarske kuhinje


Sastojci:
dondoli
mušul
pedoći
puži
škampi
ulje od ulik (maslina)
cesan (češnjak)
prešemoli (peršin)
juho od rib (riblji temeljac)
bijelo vino


Opis:
Dondoli, mušuli, pedoći, puži i škampi stavit va padelo na ulje od ulik. Kuhat dok se školjki ne otprejo pa dodat malo cesna, prešemoli i podlit z juho od rib. Još jeno kapljico belega vina , pa neka se to malo zgusne. Kad je gotovo, prehitit sve u terinu stavit tavijol oko vrota i sve pojes i potoćat., kaže kuhar Valter Matošević.

Isprintajte receptPošaljite recept prijatelju

   
 

Desktop | Mobilna verzija



Autorska prava © Multilink & Abisal 2000-2014 Sva prava pridržana.
Sadržaj ovih stranica se ne smije reproducirati ili prenositi mehaničkim,
elektronskim ili bilo kojim drugim sredstvima bez pismene dozvole vlasnika.