Gastronaut Plavi tanjur
restoranireceptipićaGastronaut klubzanimljivosti



 
Glasovanje za omiljeni restoran
recepti

Upitnik za goste restorana

Reklamirajte se na www.gastronaut.hr

Kotanyi

 

izrezi

GASTRONAUT preporucuje

Teletina ispod peke (glavno jelo),
Specijalitet hrvatske kuhinje


Teletina ispod peke Sastojci:
Za 10 osoba:
3,5 kg teletine s kostima ili 2,5 kg teletine bez kostiju
0,3 kg masnoće
0,05 kg soli
0.05 kg vegete
0,003 kg mljevene paprike
2 kg krumpira
0,6 kg svježe rajčice - paprike - patliđana


Opis:
Krumpir narezati na pole i staviti u okruglu tepsiju. Začiniti s malo vegete, crvene paprike i dodati svježe povrće. Sve zajedno pomiješati i gore posložiti meso, koje smo prethodno posolili, te staviti peći.
Vatru založiti i pustiti da se sva razgori, razgrnuti ugljen. Staviti podmetač, te na njega tepsiju s teletinom i poklopiti sačom. Zagrnuti sa žarom i pustit da se peče oko dva do dva i po sata.


Na specifičan način jelo priprema:
  - Restoran DVA GOLUBA, Zagreb

Isprintajte receptPošaljite recept prijatelju

   
 

Desktop | Mobilna verzija



Autorska prava © Multilink & Abisal 2000-2014 Sva prava pridržana.
Sadržaj ovih stranica se ne smije reproducirati ili prenositi mehaničkim,
elektronskim ili bilo kojim drugim sredstvima bez pismene dozvole vlasnika.