Gastronaut Plavi tanjur
restoranireceptipićaGastronaut klubzanimljivosti



 
Glasovanje za omiljeni restoran
recepti

Upitnik za goste restorana

Reklamirajte se na www.gastronaut.hr

Kotanyi

 

izrezi

GASTRONAUT preporucuje

Ljuti umak za jela sa roštilja (prilog),
Specijalitet internacionalne kuhinje


Sastojci:
2 žlice ulja
1 glavica fino nasjeckanog luka srednje veličine
1/3 šalice nasjeckanog celera
1 žlica usitnjenog češnjaka
1 žlica paprike
1/2 čajne žličice ljute papričice
3/4 šalice ketchup-a
1/2 šalice piva
1/4 šalice jabučnog octa
1 žlica Worcestershire umaka


Opis:
Ugrijte ulje u tavi na srednju temperaturu, dodajte luk i celer i pržite oko 5 minuta dok ne omekša. Dodajte češnjak, papriku i miješajte 1 minutu. Dodajte ketchup, pivo, ocat i Worcestershire umak. Smanjite vatru i miješajte dok se umak ne zgusne, oko 30 minuta. (Može se pripremiti i tjedan dana prije i držati pokriveno u frižideru.)

Isprintajte receptPošaljite recept prijatelju

   
 

Desktop | Mobilna verzija



Autorska prava © Multilink & Abisal 2000-2014 Sva prava pridržana.
Sadržaj ovih stranica se ne smije reproducirati ili prenositi mehaničkim,
elektronskim ili bilo kojim drugim sredstvima bez pismene dozvole vlasnika.