Gastronaut Plavi tanjur
restoranireceptipićaGastronaut klubzanimljivosti



 
Glasanje za omiljeni restoran
recepti

Brzo i fino umaci

Upitnik za goste restorana

Reklamirajte se na www.gastronaut.hr

Dukat d.d.

 

izrezi

GASTRONAUT preporucuje

Kolutići luka prženi sa peršinom (prilog),
Specijalitet internacionalne kuhinje


Sastojci:
2,2 dl pive
1 šalica brašna
3 šalice fino sjeckanog peršina
1 luk
sol
ulje za prženje


Opis:
Umiješajte pivo i brašno. Kad je tijesto glatko dodajte peršin i sol, promiješajte i pustite da odstoji 30 minuta. Izrežite luk na kolute debljine (0,5 –1 cm) i odvojite prstene. Umočite prstene u tijesto i pržite 1-2 minute na ulju dok ne dobe zlatnu boju, povremeno ih okrećući. Osušite ih na papirnatom ubrusu, dodatno posolite i po želji servirajte sa nekim zelenim umakom.

Isprintajte receptPošaljite recept prijatelju