Gastronaut Plavi tanjur
restoranireceptipićaGastronaut klubzanimljivosti



 
Glasovanje za omiljeni restoran
recepti

Upitnik za goste restorana

Reklamirajte se na www.gastronaut.hr

Blato 1902 d.d.

 

izrezi

GASTRONAUT preporucuje

Kolutići luka prženi sa peršinom (prilog),
Specijalitet internacionalne kuhinje


Sastojci:
2,2 dl pive
1 šalica brašna
3 šalice fino sjeckanog peršina
1 luk
sol
ulje za prženje


Opis:
Umiješajte pivo i brašno. Kad je tijesto glatko dodajte peršin i sol, promiješajte i pustite da odstoji 30 minuta. Izrežite luk na kolute debljine (0,5 –1 cm) i odvojite prstene. Umočite prstene u tijesto i pržite 1-2 minute na ulju dok ne dobe zlatnu boju, povremeno ih okrećući. Osušite ih na papirnatom ubrusu, dodatno posolite i po želji servirajte sa nekim zelenim umakom.

Isprintajte receptPošaljite recept prijatelju

   
 

Desktop | Mobilna verzija



Autorska prava © Multilink & Abisal 2000-2014 Sva prava pridržana.
Sadržaj ovih stranica se ne smije reproducirati ili prenositi mehaničkim,
elektronskim ili bilo kojim drugim sredstvima bez pismene dozvole vlasnika.