Gastronaut Plavi tanjur
restoranireceptipićaGastronaut klubzanimljivosti



 
Glasovanje za omiljeni restoran
recepti

Upitnik za goste restorana

Reklamirajte se na www.gastronaut.hr

Blato 1902 d.d.

 

izrezi

GASTRONAUT preporucuje

Grdobina na partložanski (glavno jelo),
Specijalitet istarske kuhinje


Grdobina na partložanski Sastojci:
0,10 l maslinova ulja
0,15 kg luka
1,8 kg grdobine
0,2 kg školjka priljepaka
0,5 l tanke riblje velute
limunov sok, bijeli papar, sol


Opis:
Grdobinu očistimo, ogulimo, operemo, izrežemo na komade i mariniramo (limun, bijeli papar, sol). Priljepke blanširamo u kipućoj vodi, ohladimo i očistimo. Na maslinovom ulju pirjamo luk, dodamo ribu i priljepke. Nakon deset minuta dodamo tanki riblji velute. Kuhamo još deset minuta na jakoj vatri. Provjerimo okus i serviramo uz palentu.


Na specifičan način jelo priprema:
  - Restoran RAPČANKA, Rabac

Isprintajte receptPošaljite recept prijatelju

   
 

Desktop | Mobilna verzija



Autorska prava © Multilink & Abisal 2000-2014 Sva prava pridržana.
Sadržaj ovih stranica se ne smije reproducirati ili prenositi mehaničkim,
elektronskim ili bilo kojim drugim sredstvima bez pismene dozvole vlasnika.