Gastronaut Plavi tanjur
restoranireceptipićaGastronaut klubzanimljivosti



 
Glasovanje za omiljeni restoran
recepti

Upitnik za goste restorana

Reklamirajte se na www.gastronaut.hr

Blato 1902 d.d.

 

izrezi

GASTRONAUT preporucuje

Som u umaku (glavno jelo),
Specijalitet slavonske kuhinje


Sastojci:
1,5 kg soma
15 g maslaca
2 dl kiselog vrhnja
pola žlice brašna

Silvanac zeleni


Opis:
Soma dobro očistiti i oprati. Posoliti ga izvana i iznutra, staviti ga u lim za pečenje i preliti ga rastopljenim maslacem. Peći u pećnici na srednjoj vatri oko 40 minuta. Pomiješati kiselo vrhnje s brašnom, soli i paprom te preliti preko ribe. Vratiti u pećnicu i peći još 10 minuta.

Silvanac zeleni 2011 ponos je PP Orahovice, idealno je vino uz većinu jela od slatkovodnih riba.

Isprintajte receptPošaljite recept prijatelju

   
 

Desktop | Mobilna verzija



Autorska prava © Multilink & Abisal 2000-2014 Sva prava pridržana.
Sadržaj ovih stranica se ne smije reproducirati ili prenositi mehaničkim,
elektronskim ili bilo kojim drugim sredstvima bez pismene dozvole vlasnika.