Gastronaut Plavi tanjur
restoranireceptipićaGastronaut klubzanimljivosti



 
Glasovanje za omiljeni restoran
recepti

Upitnik za goste restorana

Reklamirajte se na www.gastronaut.hr

Kotanyi

 

izrezi

GASTRONAUT preporucuje

Som s kiselim krastavcima (glavno jelo),
Specijalitet slavonske kuhinje


Sastojci:
2 fileta od soma
500 g kuhanog krumpira
200 g kiselih krastavaca
2 dl riblje juhe
brašno
25 g ribanca
peršin
sol
papar


Opis:
Kuhani krumpir narezati na tanke ploške i polovicu količine složiti u vatrostalnu posudu zajedno sa polovicom narezanih krastavaca. Na to položiti narezane filete od soma, lagano pobrašniti i prekriti preostalim krumpirom i krastavcima. Zaliti juhom i peći u pećnici 20 minuta. Nasjeckani peršin pomiješati s naribanim sirom, posuti po jelu i još kratko zapeći u pećnici.

Isprintajte receptPošaljite recept prijatelju

   
 

Desktop | Mobilna verzija



Autorska prava © Multilink & Abisal 2000-2014 Sva prava pridržana.
Sadržaj ovih stranica se ne smije reproducirati ili prenositi mehaničkim,
elektronskim ili bilo kojim drugim sredstvima bez pismene dozvole vlasnika.