Gastronaut Plavi tanjur
restoranireceptipićaGastronaut klubzanimljivosti



 
Glasovanje za omiljeni restoran
recepti

Upitnik za goste restorana

Reklamirajte se na www.gastronaut.hr

Blato 1902 d.d.

 

izrezi

GASTRONAUT preporucuje

Kroštule (desert),
Specijalitet kvarnerske kuhinje


Kroštule Sastojci:
5 jaja
1 kg brašna
1 dl ulja
100 g šećera
sol
naribana korica od 2 limuna
1 dl lozovače
1 dl octa
1,5 l ulja za prženje
100 g šećera u prahu


Opis:
Zamijesiti tvrdo tijesto od navedenih sastojaka i pustiti ga da odstoji oko jedan sat. Razvaljati tijesto vrlo tanko i rezati ukrasnim kotačićima u široke vrpce te pržiti u kipućem ulju. Pržene kroštule ocijediti i još vruće posuti šećerom u prahu.

Isprintajte receptPošaljite recept prijatelju

   
 

Desktop | Mobilna verzija



Autorska prava © Multilink & Abisal 2000-2014 Sva prava pridržana.
Sadržaj ovih stranica se ne smije reproducirati ili prenositi mehaničkim,
elektronskim ili bilo kojim drugim sredstvima bez pismene dozvole vlasnika.