Gastronaut Plavi tanjur
restoranireceptipićaGastronaut klubzanimljivosti



 
Glasovanje za omiljeni restoran
recepti

Upitnik za goste restorana

Reklamirajte se na www.gastronaut.hr

Kotanyi

 

izrezi

GASTRONAUT preporucuje

Gulaš od kokoši (glavno jelo),
Specijalitet istarske kuhinje


Sastojci:
1000 g kokošjeg mesa
200 g luka
20 g češnjaka
1,5 dl ulja
200 g rajčice
20 g brašna
1,5 dl bijelog vina
mažuran, bosiljak, sol, papar


Opis:
Kokoš očistiti, oprati, izrezati na sitne komadiće i popržiti na ulju da porumeni. Dodati usitnjeni luk i malo ga popržiti. Posoliti, popapriti i dodati na kockice izrezanu rajčicu. Kada tekućina ispari, posipati brašnom, promiješati i zaliti s toliko vode da pokrije meso. Dodati vino, mažuran i bosiljak, i kuhati dok meso potpuno ne omekša.

Isprintajte receptPošaljite recept prijatelju

   
 

Desktop | Mobilna verzija



Autorska prava © Multilink & Abisal 2000-2014 Sva prava pridržana.
Sadržaj ovih stranica se ne smije reproducirati ili prenositi mehaničkim,
elektronskim ili bilo kojim drugim sredstvima bez pismene dozvole vlasnika.