Gastronaut Plavi tanjur
restoranireceptipićaGastronaut klubzanimljivosti



 
Glasovanje za omiljeni restoran
recepti

Upitnik za goste restorana

Reklamirajte se na www.gastronaut.hr

Dukat d.d.

 

izrezi

GASTRONAUT preporucuje

Slavonski gulaš (glavno jelo),
Specijalitet slavonske kuhinje


Sastojci:
400 g svinjetine bez kosti
4 žlice ulja
100 g luka
100 g šampinjona
2 svježe rajčice
2-3 zelene paprike
1 par kobasica


Opis:
Na ulju ispirjati sitno sjeckani luk, šampinjone izrezane na listiće, oguljenu rajčicu i na rezance izrezanu papriku. Nakon kratkog pirjanja dodati svinjetinu izrezanu na komadiće i pirjati dalje uz dolijevanje vode. Pri kraju umiješati kobasice izrezane na kolutiće i dalje pirjati dok meso ne postane mekano.

Isprintajte receptPošaljite recept prijatelju