Gastronaut Plavi tanjur
restoranireceptipićaGastronaut klubzanimljivosti



 
Glasovanje za omiljeni restoran
recepti

Upitnik za goste restorana

Reklamirajte se na www.gastronaut.hr

Kotanyi

 

izrezi

GASTRONAUT preporucuje

Slavonski gulaš (glavno jelo),
Specijalitet slavonske kuhinje


Sastojci:
400 g svinjetine bez kosti
4 žlice ulja
100 g luka
100 g šampinjona
2 svježe rajčice
2-3 zelene paprike
1 par kobasica


Opis:
Na ulju ispirjati sitno sjeckani luk, šampinjone izrezane na listiće, oguljenu rajčicu i na rezance izrezanu papriku. Nakon kratkog pirjanja dodati svinjetinu izrezanu na komadiće i pirjati dalje uz dolijevanje vode. Pri kraju umiješati kobasice izrezane na kolutiće i dalje pirjati dok meso ne postane mekano.

Isprintajte receptPošaljite recept prijatelju