Gastronaut Plavi tanjur
restoranireceptipićaGastronaut klubzanimljivosti



 
Glasovanje za omiljeni restoran
recepti

Upitnik za goste restorana

Reklamirajte se na www.gastronaut.hr

Blato 1902 d.d.

 

izrezi

GASTRONAUT preporucuje

Slavonski gulaš (glavno jelo),
Specijalitet slavonske kuhinje


Sastojci:
400 g svinjetine bez kosti
4 žlice ulja
100 g luka
100 g šampinjona
2 svježe rajčice
2-3 zelene paprike
1 par kobasica


Opis:
Na ulju ispirjati sitno sjeckani luk, šampinjone izrezane na listiće, oguljenu rajčicu i na rezance izrezanu papriku. Nakon kratkog pirjanja dodati svinjetinu izrezanu na komadiće i pirjati dalje uz dolijevanje vode. Pri kraju umiješati kobasice izrezane na kolutiće i dalje pirjati dok meso ne postane mekano.

Isprintajte receptPošaljite recept prijatelju

   
 

Desktop | Mobilna verzija



Autorska prava © Multilink & Abisal 2000-2014 Sva prava pridržana.
Sadržaj ovih stranica se ne smije reproducirati ili prenositi mehaničkim,
elektronskim ili bilo kojim drugim sredstvima bez pismene dozvole vlasnika.