Gastronaut Plavi tanjur
restoranireceptipićaGastronaut klubzanimljivosti



 
Glasovanje za omiljeni restoran
recepti

Upitnik za goste restorana

Reklamirajte se na www.gastronaut.hr

Blato 1902 d.d.

 

izrezi

GASTRONAUT preporucuje

Svinjsko pečenje u vinu (glavno jelo),
Specijalitet zagorske kuhinje


Sastojci:
1 kg svinjetine u komadu
sol, papar
1 l crnog vina
1 žlica brašna
ulje za prženje


Opis:
Narezano meso posoliti i popapriti. Ulje zagrijati pa na njega staviti meso da se brzo poprži sa svih strana. Prženo meso prebaciti u pogodnu vatrostalnu posudu. U vinu razmutiti brašno pa time preliti svinjetinu te je staviti peći u zagrijanu pećnicu na umjerenoj temperaturi dok potpuno ne omekša. Poslužiti narezano meso preliveno umakom koji ste dobili od vina i brašna.

Isprintajte receptPošaljite recept prijatelju

   
 

Desktop | Mobilna verzija



Autorska prava © Multilink & Abisal 2000-2014 Sva prava pridržana.
Sadržaj ovih stranica se ne smije reproducirati ili prenositi mehaničkim,
elektronskim ili bilo kojim drugim sredstvima bez pismene dozvole vlasnika.