Gastronaut Plavi tanjur
restoranireceptipićaGastronaut klubzanimljivosti



 
Glasovanje za omiljeni restoran
recepti

Upitnik za goste restorana

Reklamirajte se na www.gastronaut.hr

Blato 1902 d.d.

 

izrezi

GASTRONAUT preporucuje

Salata od tikvica (salata),
Specijalitet kvarnerske kuhinje


Sastojci:
za 4 osobe:
1 kg tikvica
4 režnja češnjaka
sol
bijeli papar
maslinovo ulje
list lovora


Opis:
Tikvice oprati, narezati na ploške i kuhati u slanoj vodi s listom lovora. Kuhane tikvice dobro ocijediti, staviti u zdjelu, posuti češnjakom i preliti maslinovim uljem. Dobro ohladiti.

Isprintajte receptPošaljite recept prijatelju

   
 

Desktop | Mobilna verzija



Autorska prava © Multilink & Abisal 2000-2014 Sva prava pridržana.
Sadržaj ovih stranica se ne smije reproducirati ili prenositi mehaničkim,
elektronskim ili bilo kojim drugim sredstvima bez pismene dozvole vlasnika.