Popržite na ulju svinjetinu izrezanu na manje komadiće. Dodajte 0,8 l temeljca ili vode, oguljene rajčice, 1 sadržaja vrećice Kotanyi mixa za rižoto i kuhajte 5 minuta."> Rižoto s mesom, specijalitet internacionaln e kuhinje - Gastronaut recepti
Gastronaut Plavi tanjur
restoranireceptipićaGastronaut klubzanimljivosti



 
Glasovanje za omiljeni restoran
recepti

Upitnik za goste restorana

Reklamirajte se na www.gastronaut.hr

Kotanyi

 

izrezi

GASTRONAUT preporucuje

Rižoto s mesom (glavno jelo),
Specijalitet internacionalne kuhinje


Sastojci:
400 g svinjskog mesa
2 velike žlice ulja
200 g riže
1 vrećica mixa za rižoto s mesom
2 oguljene rajčice


Opis:
Popržite na ulju svinjetinu izrezanu na manje komadiće.
Dodajte 0,8 l temeljca ili vode, oguljene rajčice, 1 sadržaja vrećice Kotanyi mixa za rižoto i kuhajte 5 minuta. Dodajte rižu i prstohvat Kotanyi majčine dušice te pokriveno kuhajte na laganoj vatri još 20-tak minuta. Po želji servirajte posipano ribanim parmezanom.
Kuharski savjet: Rižoto možete pripremiti i s purećim, pilećim, svinjskim ili telećim mesom. Za poboljšanje okusa, jelu dodajte oko 10 dag šampinjona.

Isprintajte receptPošaljite recept prijatelju

   
 

Desktop | Mobilna verzija



Autorska prava © Multilink & Abisal 2000-2014 Sva prava pridržana.
Sadržaj ovih stranica se ne smije reproducirati ili prenositi mehaničkim,
elektronskim ili bilo kojim drugim sredstvima bez pismene dozvole vlasnika.