Gastronaut Plavi tanjur
restoranireceptipićaGastronaut klubzanimljivosti



 
Glasovanje za omiljeni restoran
recepti

Upitnik za goste restorana

Reklamirajte se na www.gastronaut.hr

Kotanyi

 

izrezi

GASTRONAUT preporucuje

Baranjski riblji paprikaš (glavno jelo),
Specijalitet slavonske kuhinje


Sastojci:
Za 4 osobe:
1 kg miješane rječne ribe (šaran, som, štuka)
40 dag luka
20 dag rajčice
6 dag mljevene slatke crvene paprike
1,5 dl ulja
sol i papar


Opis:
Ribu očistiti, dobro oprati i narezati na krupnije komade. Luk narezati na kolutiće. U lonac s uljem poslagati red ribe, red luka, dok se ne slože svi sastojci. Posoliti, popapriti, dodati narezanu rajčicu i preliti vodom. Kad prokuha, dodati mljevenu papriku i kuhati na laganoj vatri 40 minuta. Uz riblji paprikaš kao prilog poslužiti tjesteninu.

Isprintajte receptPošaljite recept prijatelju

   
 

Desktop | Mobilna verzija



Autorska prava © Multilink & Abisal 2000-2014 Sva prava pridržana.
Sadržaj ovih stranica se ne smije reproducirati ili prenositi mehaničkim,
elektronskim ili bilo kojim drugim sredstvima bez pismene dozvole vlasnika.