Gastronaut Plavi tanjur
restoranireceptipićaGastronaut klubzanimljivosti



 
Glasovanje za omiljeni restoran
recepti

Upitnik za goste restorana

Reklamirajte se na www.gastronaut.hr

Kotanyi

 

izrezi

GASTRONAUT preporucuje

Samoborski kotlet (glavno jelo),
Specijalitet zagorske kuhinje


Sastojci:
Za 4 osobe:
80 dag svinjskog karea
1 dl ulja
60 dag krumpira
5 režnjeva češnjaka
1/2 vezice peršina
sol i papar


Opis:
Svinjski kare izrezati na kotlete. Dobro ih istući, posoliti i ispržiti tako da dobiju rumenu boju. Potom ih izvaditi i složiti u drugu posudu. Na istom ulju ispeći krumpir, narezan na velike ploške. Sjeckani češnjak i peršin popržiti na 2 žlice ulja, zaliti sa 2 dl vode, prokuhati i preliti preko kotleta. Pečeni krumpir posložiti oko kotleta i zajedno pirjati na laganoj vatri desetak minuta.

Isprintajte receptPošaljite recept prijatelju

   
 

Desktop | Mobilna verzija



Autorska prava © Multilink & Abisal 2000-2014 Sva prava pridržana.
Sadržaj ovih stranica se ne smije reproducirati ili prenositi mehaničkim,
elektronskim ili bilo kojim drugim sredstvima bez pismene dozvole vlasnika.