Gastronaut Plavi tanjur
restoranireceptipićaGastronaut klubzanimljivosti



 
Glasovanje za omiljeni restoran
recepti

Upitnik za goste restorana

Reklamirajte se na www.gastronaut.hr

Kotanyi

 

izrezi

GASTRONAUT preporucuje

Janjetina ispod čripnje (glavno jelo),
Specijalitet istarske kuhinje


Sastojci:
Za 4 osobe:
1 kg janjetine
80 dag krumpira
2 glavice luka
grančica ružmarina
list lovora
1,5 dl ulja
sol i papar


Opis:
Janjetinu treba dobro posoliti i staviti u donju posudu čripnje. Preliti meso uljem. Narezati krumpir na ploške, posoliti i položiti oko mesa. Luk narezati na krupne komade te s lovorom i ružmarinom posložiti oko mesa. Poklopiti čripnjom, zagrnuti žarom i peći oko dva sata.

Isprintajte receptPošaljite recept prijatelju

   
 

Desktop | Mobilna verzija



Autorska prava © Multilink & Abisal 2000-2014 Sva prava pridržana.
Sadržaj ovih stranica se ne smije reproducirati ili prenositi mehaničkim,
elektronskim ili bilo kojim drugim sredstvima bez pismene dozvole vlasnika.