Gastronaut Plavi tanjur
restoranireceptipićaGastronaut klubzanimljivosti



 
Glasanje za omiljeni restoran
recepti

Brzo i fino umaci

Upitnik za goste restorana

Reklamirajte se na www.gastronaut.hr

Dukat d.d.

 

izrezi

GASTRONAUT preporucuje

Dimljena vješalica (glavno jelo),
Specijalitet slavonske kuhinje


Dimljena vješalica Sastojci:
svinjski file
pac (salamura)
kuhano povrće
bešamel umak
začini


Opis:
Svinjski file obraditi, izrezati na odreske i u pacu (salamuri) držati 24 sata. Nakon toga se odresci povezuju i dime na laganu dimu 5 do 6 sati. Dimljeni odresci peku se na roštilju nekoliko minuta. Uz vješalicu se služi kuhano povrće garnirano bešamel umakom.


Na specifičan način jelo priprema:
  - Restoran BONUS, Osijek

Isprintajte receptPošaljite recept prijatelju