Gastronaut Plavi tanjur
restoranireceptipićaGastronaut klubzanimljivosti



 
Glasovanje za omiljeni restoran
recepti

Upitnik za goste restorana

Reklamirajte se na www.gastronaut.hr

Kotanyi

 

izrezi

GASTRONAUT preporucuje

Dimljena vješalica (glavno jelo),
Specijalitet slavonske kuhinje


Dimljena vješalica Sastojci:
svinjski file
pac (salamura)
kuhano povrće
bešamel umak
začini


Opis:
Svinjski file obraditi, izrezati na odreske i u pacu (salamuri) držati 24 sata. Nakon toga se odresci povezuju i dime na laganu dimu 5 do 6 sati. Dimljeni odresci peku se na roštilju nekoliko minuta. Uz vješalicu se služi kuhano povrće garnirano bešamel umakom.


Na specifičan način jelo priprema:
  - Restoran BONUS, Osijek

Isprintajte receptPošaljite recept prijatelju