Gastronaut Plavi tanjur
restoranireceptipićaGastronaut klubzanimljivosti



 
Glasovanje za omiljeni restoran
recepti

Upitnik za goste restorana

Reklamirajte se na www.gastronaut.hr

Kotanyi

 

izrezi

GASTRONAUT preporucuje

Punjeno pile (glavno jelo),
Specijalitet internacionalne kuhinje


Punjeno pile Sastojci:
1 pile od 1,2 kg
1 luk, 1 mrkva
1 rebro celera

Za nadjev:
200 g pilećih prsa
50 g šunke
1 jaje, mlijeko
150 g sredine kruha
50 g slanine
20 g suhih gljiva
peršin
70 g ribanog Parmezana
povrće kuhano na pari i zeleni umak (za posluživanje)


Opis:
10 minuta prije no što ćete započeti s pripremom ovog jela, namočite gljive u mlaku vodu, a sredinu kruha u malo mlijeka. Ocijedite i gljive i kruh, pa ih skupa s pilećim prsima, šunkom, slaninom, jajem, parmezanom, soli, paprom i vezicom peršina usitnite mikserom u kašu.
Pile očistite, napunite ga nadjevom, pa potom zašijte otvor kroz koji ste ga napunili. Kuhajte sat i pol s mrkvom, lukom i celerom. Poslužite uz zeleni umak i povrće kuhano na pari.

Isprintajte receptPošaljite recept prijatelju

   
 

Desktop | Mobilna verzija



Autorska prava © Multilink & Abisal 2000-2014 Sva prava pridržana.
Sadržaj ovih stranica se ne smije reproducirati ili prenositi mehaničkim,
elektronskim ili bilo kojim drugim sredstvima bez pismene dozvole vlasnika.