Gastronaut Plavi tanjur
restoranireceptipićaGastronaut klubzanimljivosti



 
Glasanje za omiljeni restoran
recepti

Brzo i fino umaci

Upitnik za goste restorana

Reklamirajte se na www.gastronaut.hr

Dukat d.d.

 

izrezi

GASTRONAUT preporucuje

Punjeno pile (glavno jelo),
Specijalitet internacionalne kuhinje


Punjeno pile Sastojci:
1 pile od 1,2 kg
1 luk, 1 mrkva
1 rebro celera

Za nadjev:
200 g pilećih prsa
50 g šunke
1 jaje, mlijeko
150 g sredine kruha
50 g slanine
20 g suhih gljiva
peršin
70 g Sirela ribanog Parmezana
povrće kuhano na pari i zeleni umak (za posluživanje)


Opis:
10 minuta prije no što ćete započeti s pripremom ovog jela, namočite gljive u mlaku vodu, a sredinu kruha u malo mlijeka. Ocijedite i gljive i kruh, pa ih skupa s pilećim prsima, šunkom, slaninom, jajem, parmezanom, soli, paprom i vezicom peršina usitnite mikserom u kašu.
Pile očistite, napunite ga nadjevom, pa potom zašijte otvor kroz koji ste ga napunili. Kuhajte sat i pol s mrkvom, lukom i celerom. Poslužite uz zeleni umak i povrće kuhano na pari.

Isprintajte receptPošaljite recept prijatelju