Gastronaut Plavi tanjur
restoranireceptipićaGastronaut klubzanimljivosti



 
Glasanje za omiljeni restoran
recepti

Brzo i fino umaci

Upitnik za goste restorana

Reklamirajte se na www.gastronaut.hr

Dukat d.d.

 

izrezi

GASTRONAUT preporucuje

Podmetaš od kiselog zelja (salata),
Specijalitet goranske kuhinje


Podmetaš od kiselog zelja Sastojci:
(za 6 osoba)
50 dag pirjanog kiselog zelja (kupusa)
5 dcl vode
2,5 dag kukuruznog griza
zaprženi češnjak, čvarci


Opis:
Pržimo čvarke na svinjskoj masti. Dodamo sitno isjeckan češnjak i pirjani kiseli kupus, pa zalijemo vodom. Kad zakuha na mekano zamiješamo žuti griz i začinimo solju i paprom.


Na specifičan način jelo priprema:
  - Restoran BITORAJ, Fužine

Isprintajte receptPošaljite recept prijatelju