Gastronaut Plavi tanjur
restoranireceptipićaGastronaut klubzanimljivosti



 
Glasovanje za omiljeni restoran
recepti

Upitnik za goste restorana

Reklamirajte se na www.gastronaut.hr

Kotanyi

 

izrezi

GASTRONAUT preporucuje

Podmetaš od kiselog zelja (salata),
Specijalitet goranske kuhinje


Podmetaš od kiselog zelja Sastojci:
(za 6 osoba)
50 dag pirjanog kiselog zelja (kupusa)
5 dcl vode
2,5 dag kukuruznog griza
zaprženi češnjak, čvarci


Opis:
Pržimo čvarke na svinjskoj masti. Dodamo sitno isjeckan češnjak i pirjani kiseli kupus, pa zalijemo vodom. Kad zakuha na mekano zamiješamo žuti griz i začinimo solju i paprom.


Na specifičan način jelo priprema:
  - Restoran BITORAJ, Fužine

Isprintajte receptPošaljite recept prijatelju