Gastronaut Plavi tanjur
restoranireceptipićaGastronaut klubzanimljivosti

 

O nama

www.gastronaut.hr zajednički je projekt tvrtki ABISAL i MULTILINK, nastao s ciljem promoviranja gastronomsko-ugostiteljske ponude (i time dopune postojeće prezentacije turizma Hrvatske na Internetu), ali i njegovanja baštine te širenja kulture prehrane.

MULTILINKMULTILINK d.o.o. , utemeljen 1989. godine, tvrtka je za prihvat, primjenu i prijenos informacijske i komunikacijske tehnologije. Od 1996. godine započinje s pružanjem Internet usluga te je do danas stekla brojne reference na znanjem intenzivnim projektima u zemlji i inozemstvu. Više informacija na www.multilink.hr
Multilink je oblikovao i izveo projekt Gastronaut te sudjeluje u daljnjem razvoju kroz održavanje i dodavanje novih fukcionalnosti kao i promociju.

AbisalABISAL je tvrtka specijalizirana za projekte unapređenja gastronomije. Provodi godišnje izbore za 100 vodećih hrvatskih restorana, izdaje prateću publikaciju, organizira rad Hrvatskog kluba Gastronaut, te radi na projektima Restauranta Croatica u Hrvatskoj i Njemačkoj.
Abisal je osigurao sadržaj stranica Gastronauta i bazu podataka restorana. Sudjeluje u daljnjem razvoju projekta kroz održavanje baze podataka, dopunu sadržaja stranica kao i promociju.

Informacije o projektu, načinu i uvjetima uključivanja mogu se dobiti na e-mail:
multilink@multilink.hr
ili gastronaut@gastronaut.hr